BO-VEST har fået en ny selvbetjening
Med BO-VESTs nye selvbetjening Boligfy kan du hurtigt og nemt finde vigtig information om din bolig og dit boligområde. Du kan betjene dig selv og sende henvendelser til BO-VEST, når det passer dig. Boligfy er den nye digitale indgang til BO-VEST.
Du finder den nye selvbetjening på Boligfy.dk
Med selvbetjeningen Boligfy kan du:
o Nemt holde styr på husleje og forbrug
o Finde dokumenter om din bolig
o Oprette henvendelser til ejendomskontoret
o Søge om fremleje, boligbytte eller opsige din bolig
o Se vigtige informationer om din boligafdeling

Du logger ind på selvbetjeningen med dit MitID. Hvis du oplever problemer med at logge ind, kan det skyldes, at BO-VEST ikke har registreret dit cpr. nr. Du kan kontakte BO-VESTs udlejning på telefon 88 18 08 80, for at få hjælp til login.

Mere information
På bo-vest.dk/boligfy kan du læse mere om selvbetjeningen Boligfy, finde guides og få svar på oftest stillede spørgsmål. Du er også altid velkommen til at kontakte BO-VEST, hvis du har brug for hjælp.